Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Blogitreffit Taideruukissa

Heissan!

Viime torstaina vietettiin pitkästä aikaa iltaa ihanien blogiystävieni kanssa. Viime tapaamiselle en itse päässyt mukaan, joten tuntuu, että on ikuisuus siitä, kun viimeksi on nähty! Tällä kertaa minä olin järjestysvuorossa ja tahdoin viedä kaikki tutustumaan ihanaan Taideruukkiin Kuusankoskella, tällä kertaa vain sinne pikkupuotien osastolle, kun muut olivat jo suljettuna iltasella. Kirjoitin jo aiemmin tänä vuonna tännekin juttua, kun kävin ekaa kertaa tutustumassa ihanan Pian pieneen lifestyle putiikkiin, White Capricorniin (pääset edelliseen postaukseen tästä) ja halusin jakaa tämän ihanan paikan myös ystävilleni <3






Tunnelma oli heti ovelta niin ihanan kutsuva, eikä huokailu loppunut taas illan aikana ollenkaan. Niin paljon oli nähtävää ja koettavaa. Ihanaiset yrittäjänaiset, Pia, Anniki ja Ulla, olivat todella nähneet vaivaa ja halusivat meitä hieman hemmotella <3 Ihanaa pääsiäsitunnelmaa kynttilänvalossa, herkullisia tarjottavia ja todella maukasta pääsiäiskahvia! Nams!




Eihän tämän nähdessä voinut muuta kuin hymyillä??


Jokainen naisista jakoi oman tarinansa, ja voi miten erilaisia ja kuitenkin niin yhteneviä ne olivatkaan! Uskallusta ja unelmia, oman tiensä kulkemista, sitä että tekee työtä, jota rakastaa ja toivoo, että sillä saa elannon perheelleen. Näinhän se menee. Kertakaikkiaan ihania tyyppejä jokainen!



Hitsin pimpulat kun on kiva elämä!!



Annikilta olinkin jo tilannut itselleni korun, jonka tällä kertaa sain mukaani. Dream big. Voiko enää paremmin sopia minulle? Aivan ihania koruja, jokainen omanlaisensa ja uniikki, rakkaudella käsintehty. Suurimman hymyn toivat huulille kaikki ihanat pikkuiset jutut, koristeet ja tekstit ympäri putiikkia <3 <3 Littlebit Designin koruja myy Anni´s Creative Corner, sinne kaikki korujen ystävät, hop hop!





LETHERgon Ulla taikoo kierrätetystä nahkasta vaikka mitä ihanaa Annikin putiikin perällä ;) Ihastuin varsinkin ihan uusiin laukkuihin! Jokaisen tuotteen Ulla valmistaa intohimolla omaan työhönsä, usein yön pimeinä tunteina, käyttäen kierrätettyä, mutta laadukasta nahkaa sekä prikkoja, muttereita ja muita rouheutta lisääviä "koristeita".






Pialla oli White Capricornissa vaikka ja mitä ihanaa uutta taas! Siellä en niin paljon nyt kuvaillut, koska vastahan te saitte kokonaisen postauksen verran ihailla hänen putiikin herkkuja ;) Kivasti oli sielläkin pääsiäistä esillä, tummanpuhuvaan tyyliinsä!






Paljon naurua, pilkettä silmäkulmassa ja ehdottomasti uskallusta, sitä näillä naisilla riittää. Heti huomaa, että Taideruukki on heille kuin toinen koti, enemmänkin elämäntapa, kuin pelkkä työpaikka. Arvostan.  Arvostan suuresti.
Nyt, jotta näinkin upea paikka saa pysyä pystyssä ja kasvaa hiljalleen uuteen kukoistukseen, toivon, että jokainen käy siellä tutustumassa ja itse toteamassa, miten ihanan tunnelmallinen paikka aivan lähellämme onkaan! Lupaatteko??


Mukana iltaa viettämässä oli :

Heli - Kotoisaa Arkea
Marika - Palanutta Siirappia ja pumpernikkeliä
Katja - Sydämellä tehtyä 

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Dreamsin pientä pintaremonttia

Moikka!

Pitkäperjantain aamu. Nyt on viimein aikaa istahtaa aamukahvin merkeissä ja laitella teille kuvia siitä, mitä täällä on touhuiltu viime aikoina. Suunniteltu, tehty hankintoja ja muutoksia, remonttia ja pientä viilausta myymälässä. Kaikki ei ole vielä valmista, pala kerrallaan edetään. Mutta viime viikolla saimme avattua meidän Unelmien Spa -osaston Dreamsin yläkertaan ja siitä tuli ihana! Vaikka nyt itse sanonkin ;)

Kaikki lähti siitä, kun rakastuin Helsingin messuilla suomalaiseen LuinSpa -sarjaan. Olin jo miettinyt aiemminkin, että jossain kohtaa tahdon laajentaa kylppärituotteiden puolelle, mutta vasta kun minulla on niille oma osasto. Noh, rakkautta ensi silmäyksellä ja siitä ne suunnitelmat sitten lähti eteenpäin!


Lähtötilanne yläkerta, toki jo rempan vuoksi sekainen. 

Lähtotilanne, alakerta. 

Yläkerta tyhjillään. Tästä se lähti. 

Yläkerta. 


Onneksi alkuun mua auttoi White Capricornin Pia, jonka kanssa tehtiin suunnitelmia ja kartoitettiin, mikä olisi järkevää ja minne. Oli ihana saada ideoita ns. ulkopuoliselta, sitä kun omia nurkkia on aina niin vaikea muokata, kun on tottunut johonkin tiettyyn. Suunnitelmia tuli ja meni, osa kaatui omaan nokkeluuteensa, mutta lopulta, meillä on valmis osasto. Pia on siis ihanan putiikinpidon ohessa myös sisustussuunnittelija, joten jos ammattilaista kaipaatte, niin hänen puheilleen vaan ;)


Alakerran muutos oli pienempi, mutta sitäkin tarpeellisempi. 

Tavoitteena oli rauhoittaa myymälän ilmettä.




Meillä oli pieni talkooporukka, jolla sitten viikonlopun aikana pyöräytettiin Dreams mullinmallin. Remppamiehinä toimi isäni ja veljeni, tapettihommat hoiti kummisetä ja äiti muonituksen. Minä ja ihanat harkkaritytöt sitten se muu ympärille jäävä osuus ;) Hommaa siis riitti, pitkää päivää painettiin, mutta hauskaakin oli! Ja saatiin aikaiseksi paljon raikkaampi alakerta sekä Unelmien Spa -osasto yläkertaan. Olen onnellinen.

Riviera Maisonin tapettivalikoima julkaistiin tässä kuussa, joten
sitähän me heti testailtiin. Ja kyllä on napakkaa, laadukasta ja helppo laittaa!

Kaikki luulevat, että rakensimme lautaseinän. RM tapetit ovat aidonnäköisiä ;)

Vanhat ihanat kaapistot ja lipastot saivat uutta väriä pintaan. 

Country French maalit sopii mainiosti vanhoihin huonekaluihin, niihin jää
elävä mattapinta, jota on helppo hioa kuluneen nököiseksi, mutta siistiksi. 

Naulakoille ja koukuille rakennettiin oma seinämä yläkerran perälle. 

Pieniä viilauksia vaille. 


Minun Unelmien Spa ei ole kimalletta ja kliinistä pintaa, ei marmoria eikä valkoisia kaakeleita, vaan ihanaa rouheutta laadukkaiden tekstiilien lomassa, kauniita yksityiskohtia, tunnelmallisia kynttilöitä, viherkasveja, tuoksuvia saippuoita. Tämä on nyt täysin erilainen kylpyhuoneosasto, kuin mitä on kaupoissa totuttu näkemään.



Onnenpussin käsintehdyt saippuat ovat myös herkullisen näköisiä!

Lene Bjerre tuo ripauksen luksusta osastolle. 

Minä sitten rakastan näitä heinäseipäitä, vieläkin!




Riviera Maisonilta löytyy pyyhkeiden lisäksi myös paljon
kylpyhuonetarvikkeita. 

Dreamsin valikoimissa nykyään myös monenlaisia viherkasveja,
MrPlantilta. Nämä kestää "elossa" minullakin!



Nyt tuli pitkä postaus, mutta niin paljon oli ihania kuvia! Teidän täytyy tulla katsomaan livenä, miltä osasto näyttää ja kokemaan, kuinka upean pehmeitä nuo LuinSpan tuotteet ovat. Niihin rakastuu jokainen!

Mutta semmoista kuuluupi tänne. Vielä olisi edessä Riviera Maisonin osaston remontti, lähiaikoina olisi sekin tarkoitus toteuttaa. Mutta siitä lisää myöhemmin ;) Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille! Dreamsissä ovet auki huomenna, lankalauantaina klo10-14, muuten lepäillään nämä pyhät.

Millaiselta sinun Unelmien Spa -osasto näyttäisi?

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Täysi kymppi!

Aurinkoiset terveiset!

Ai että tuo ihana auringonpaiste piristää mieltä niin kummasti! Kyllä sitä on odoteltukin. Painettu pitkää päivää ja tehty remppaa myymälässä, ei paljon ole ulkoilemaan ehtinyt. Tänään aamupäivällä kävin ystävän kanssa lenkillä ja aurinko paistoi täysin siniseltä taivaalta :) Kevät, kevät, kevät!!


Kyllä nämä RM kerrostarjottimet on niin käteviä juhlissa,
että ilman ei enää osaisi elää ;) 

Siskoni teki taas niin herkullista voileipäkakkua, ettei sille
vedä vertoja kukaan ;) Tällä kertaa kanakakku!


Tänä viikonloppuna on meillä juhlittu täyden kympin poikaa <3 Rakas muruni täytti perjantaina 10v ja äiti on täällä pitkin viikonloppua muistellut näitä menneitä vuosia, ihan vasta poika kirmasi vaipat jalassa naapurin avoimista ovista sisään herättelemään päiväunilla olleita naapureita ;) Ja nyt, hän on jo 10 vuotias jalkapalloilija, upea, kohtelias ja kiltti lapsi <3 Äitinä en voisi olla ylpeämpi <3


Roni halusi pelipaita-kakun, omalla numerolla ;) Vaikka
ensin meinattiin laittaa numero 10. 


Mummilta saatu Myrna -sarja <3 LOVE IT!


Eilen juhlittiin kotona perheen ja ystävien kanssa, tänään vuorossa kaverisynttärit. Eiliset juhlat sujuivat mukavasti ja oli ihana nähdä samalla läheisiä, joiden kanssa tulee nykyään aivan liian vähän nähtyä. Kiitos kaikille mukana olleille <3

Nyt valmistelemaan poikien kemuja, jos muistan kuvailla, laittelen myöhemmin sieltäkin kuvia ;)
Aurinkoista sunnuntain jatkoa!


perjantai 11. maaliskuuta 2016

Ei niinkuin alunperin suunnittelin

Heippa!

Tässäpä viimeinkin kuvia pikkuvessan stailaamisesta. Ne teistä, jotka olette roikkuneet mukana jo pidempään, muistatte varmaan, kun puhuin ja intoilin vessan remontista, jonka aloitus vaan kesti ja kesti. Ja jota lopulta ei edes sitten tehty :( Isännöitsijä ja sääntöviidakko kaatoi ainakin tällä hetkellä unelmani, mutta onni onnettomuudessa, olen aika lailla ihastunut tähänkin versioon! Taas tuli todistettua, myös itselle, että uusi ilme ei välttämättä vaadi suuria muutoksia eikä remontteja.





Suurin muutos vessassa on vanhojen, tummanruskeiden hyllyjen maalaaminen valkoiseksi, hieman hioin reunoja, jottei pinta jäänyt liian puhtaan valkoiseksi. Halusin myös kokeilla tehdä muotin kanssa jotain pientä koristelua hyllyihin ja sekin toteutui siis ihan hopeatussilla ;)






Hyllyt siis tuunattu jo silloin, kun vielä toivo eli harmaa-valkoisesta wc:stä, mutta ei ne pahalta näytä nyt tuon muuten ruskean maailman keskellä. Vai mitä te olette mieltä? Riiteleekö liikaa värimaailma keskenään? Toisaalta, ei kaikki tarvitse aina olla niin tiettyjen kriteerien ja normien mukaan tehtyä, eihän ;)







Serkultani sain aikoinaan 2 matkalaatikkoa, jotka ovat toimineet niin yöpöytinä kuin eteisen tasona, kenkälaatikkona sekä pehmolelujen ja kesävaatteiden säilytys paikkana. Nyt toinen pääsi vessaan ja sen päälle laitoin ihan värimaailman vuoksi Riviera Maisonin lyhdyn, joka on ollut yksi lemppareistani jo jonkin aikaa <3 Eipä sitä vessassa nyt kynttilää tule polteltua, mutta sopii se sinne silti! Kaveriksi sai SIAn söpön hirven, love it!






Riviera Maisonilta ovat myös suurin osa muista koristeista, tuo kehys on niiiiiin upea! Se siirtyi vessaan olohuoneen senkin päältä ja sai seurakseen RM käpykoristeet, jotka siis ovat periaatteessa joulukoristeita, vieläpä kuusenkoristeita, mutta minusta niin ihanat, että en niitä malta vielä poiskaan korjata. Myös pyyhkeet kuuluvat RM valikoimaan, näitä löytyy nyt uutena myös Dreamsistä ;) Valkoinen Lene Bjerren matto raikastaa lattian, jota en saanut vaihtaa, vaikka olisin tahtonut. Mutta näinkin on hyvä!

Vessapapereiden säilytykseen sopii mainiosti RM Plantern, rottinkia.. aahh.. mä niin tykkään! Joten, vaikka tästä ei nyt tullutkaan suurempaa remonttia, eikä edes isoa muutosta, mutta minä itse olen todella tyytyväinen tähän tyyliin <3 <3




Huomenna aletaan pakertaa myymälän pintaremontin kanssa ja lomakuvatkin vielä muokkaamatta, niin paljon ollut hommaa tässä. Mutta tulossa on, lupaan sen! Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle sinne ruudun taa <3 Olette jokainen tärkeitä <3