Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 27. maaliskuuta 2014

Porvoon Vanhan kaupungin lumoissa...

Heissan!

Aivan mahtavaa, miten pitkän pimeän talven jälkeen tuo aurinko antaakaan energiaa!! Oli aivan mahtavaa päästä tänään töihin pitkästä aikaa, 5 päivää tuntui jo todella pitkältä ajalta olla pois :) Mutta toisaalta, teki varmaan vapaat oikein hyvääkin, koska ainakin intoa ja ideoita taas riittää enemmän kuin päivässä on tunteja!

Oikeastaan vapailla en tehnyt muuta erikoista, kuin eilisen Porvoon reissun. En voi käsittää, miten en ole ennen siellä käynyt! Noin lähellä (tunnin ajomatka) aivan ihana Vanha kaupunki pulloillaan toinen toistaan kivempia kauppoja ja putiikkeja. Siellä päivä vierähti kyllä nopeaan ja varmasti osa jäi vielä näkemättä, ainakin perinnerakentamisen aarreaitta, vanha rautakauppa, se oli harmikseni kiinni tämän viikon. No jäipähän jotain uutta seuraavaan kertaan, joka ehdottomasti tulee hyvinkin pian!


Ihania vanhoja yksityiskohtia jokapuolella!



Aloitettiin päivä Cafe Fannyssa kahvikupposella ja Daim-kakulla, voiko siis enää paremmin alkaa? Kaunis, yksinkertainen kahvila, jonka terassi alkoi jo kylpeä kevätauringossa, vaikkei me ulos vielä uskaltauduttukaan. Ulkoa päin tuli aivan mieleen pienen alppikylän kahvila, Porvoon Vanha kaupunki kun sijaitsee hyvinkin jyrkässä mäessä, ei siis huonojalkaisille ihan paras paikka. Ainakaan, mikäli jättää auton kirkon parkkiin mäen huipulle ;)





Aivan ihana tapetti Cafe Fannyn seinässä!


Monia kivoja pieniä putiikkeja kierreltiin, täytyy kyllä myöntää, että mitään ihan WAU elämystä ei ainutkaan puoti tuonut tullessaan, mutta monissa oli aina jotain ihania juttuja, yhdessä ne kaikki tekivät siis käymisestä matkan arvoisen :) Muutamia brändejä, joita olen itse miettinyt liikkeeseen, tuli vastaan ja pääsin tutustumaan niihin ihan kosketus-läheisyydeltä, joka tietenkin auttoi päätöksen teossa, ottaako vai ei. Muutama uusi ihana tuttavuus tullaan siis näkemään Dreamsissä vielä tänä keväänä ;)




Myöhäinen lounas syötiin erikoisessa, oikein viihtyisässä Zum Beispiel ravintolassa Vanhan kaupungin laidalla. En oikein osaa sanoa, minkä maan valikoimia ravintola edusti, nimi ainakin viittaa Saksaan, mutta erikoisia annoksia löytyi porsaanposki-pastasta viininlehtikääryleisiin ja kaikkea siltä väliltä. Ruoka oli todella maittavaa ja annokset isoja, joten suosittelen ehdottomasti tätä olohuoneen oloista ravintolaa kaikille kokeilunhaluisille!

Muutamia pieniä hankintojakin tein, vaikka itse sisustusliikkeen pyörittäjänä, suurin osa kodin uusista jutuista tuleekin tottakai omasta liikkeestä, mutta aina pieniä shoppailujakin pitää päästä tekemään! Muistatteko, kun kerroin löytäneeni Tukholmasta viimein uuden bambu-tiskirätin? No, nyt löytyi lähempää! Ja vielä ihan Porvoossa käsin valmistettu. Ostin tottakai kokeiluun kotiin, olen kovasti tykästynyt tuohon bambun ekologisuuteen, sekä kestävyyteen. Ja ei muuten koskaan enää tiskirätti ole haissut!






Sen lisäksi löysin aivan mielettömän söpöt vaaleanpunaiset kipot Dipp ja Snacks, joita en millään voinut jättää ostamatta.. Minulta löytyy jo samaan sarjaan CHIPS ja POPCORN kulhot valkoisena, joten nämä on hyvä lisä meidän herkkupöytään ;)
Herkuista puheenollen, pitihän siellä myös pujahtaa sisään Pieneen Suklaapuotiin, joka on suklaatehtaan yhteydessä. Myyjä oli selvästi itse suklaan "leipuri" tai miksi niitä kutsutaan, ainakaan ei herra kovin asiakaslähtöinen ollut. Mutta matkaan sain sieltä pojalle suklaa-tikkukaramellin sekä itselleni täysin Costa Ricalaisista kaakaopavuista valmistetun pienen suklaalevyn.






Toinen herkkupuoti oli Skafferi, jossa oli aivan mielettömän herkulliset esillepanot ja esimerkiksi luomulimonadia sellaisissa pulloissa, ettei niitä malttaisi edes avata! Ihana fiilistelypaikka.
Tästä tulikin pitkä postaus kaikkine kuvineen, mutta niin ihanasti niiden avulla pääsee fiilikseen mukaan. Toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti ;)

Paljon siis silmäniloa ja inspiraatiota saatiin, ja sitähän sinne menimmekin hakemaan! Joten, viimeistään kesällä on siis päästävä uudestaan Porvooseen :)

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Country French maalin kokeilua

Heissan!

Lupailin jo aikoja sitten, että laitan kuvia, kun tuunailen uudella ihanalla tuotesarjalla, joka on valloittanut sekä Sisustusliike Dreamsin että minut. Pahoittelen, että tässä on kestänyt, mutta on vain vaikea löytää aikaa aina kaikkeen, vaikka kuinka asia olisi itsellekin innostava :)

Country French sisustusmaalit tulivat markkinoille vasta viime kuussa, ja Dreams sai ensimmäisenä liikkeenä ne myyntiin, joten kyseessä on todella tuore tuotesarja. Syyt, miksi itse halusin ehdottomasti ottaa näitä maaleja myyntiin, löytyvät tästä listasta ;




 Sain heiltä myös muutamista sävyistä pienet määrät testiksi, joilla voin liikkeelle myös tuunata esimerkkejä maaleista. Joten ensimmäinen projektini, lipasto, sai tietenkin kauden lempparivärin ylleen, eli vaaleanpunaista!! Lipastosta tuli todella herkullinen ja harmittaa, että en saanut kuviin oikeaa sävyä millään näkyviin, mutta tulkaa ihailemaan tätä sitten Dreamsiin <3



Tästä siis lähdin liikkeelle. 

Ensimmäinen kerros Helmi -sävyä maalattu pintaan. 


Laatikoiden etuosat maalasin kauniilla Vanamo -sävyllä, joka on miljoona kertaa
herkullisempi luonnossa, kuin tässä kuvassa! 



Lipaston sivut ja kannen maalasin Helmi -sävyllä, joka on hyvin vaalean harmaa, elävän näköinen ja mielestäni todella kaunis. Laatikoiden etulaudat maalasin Vanamo nimisellä maalilla, joka on todella hempeän ja raikkaan vaaleanpunaisen yhdistelmä. Kuivuttuaan maali jää mattapintaiseksi, joka antaa vanhanaikaisen tunnelman ja sitä on helppo hioa ns. vanhan ja kuluneen näköiseksi, koska maali on jauhemaista, eikä irtoa siksi liuskoina.
Söpöt vetimet löytyvät myös liikkeen valikoimasta <3








Viimein kun sitten sain maalipensselin käteeni, innoistuin maalailemaan vaikka mitä ;) Niistä sitten lisää seuraavalla kerralla.

Huomena suuntaan serkkuni kanssa Porvooseen tutustumaan vanhan kaupungin pikku putiikkeihin, ihanaa! Olen todella innoissani, koska en ole vielä siellä käynyt ja rakastan pikkusia erikoisia putiikkeja, joten huomisesta tulee varmasti hyvin inspiroiva päivä ;)

Palaillaan reissun jälkeen! Upeita auringontäyteisiä kevätpäiviä kaikille <3

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lomalla(ko) ??

Huomenta!

Täällä ollaan pienellä "lomalla", joka siis tarkoittaa muutamaa ylimääräistä vapaata. Tämän viikon jälkeen olen taas yksin jonkin aikaa töissä, joten ajattelin siksi vielä pitää vähän vapaata, kun on mahdollista. Pahan burn outin kokeneena olen oppinut, että on osattava myös rentoutua, pidettävä huoli myös omasta jaksamisesta.

Olin ensin päättänyt, että näillä vapailla rentoudun ja yritän olla miettimättä töitä, vaikka en minnekään kauemmas olekaan lähdössä. No, ihan se ei niin vain onnistu, kun takaraivossa muistuttelee, että nettisivujen uusiminen lähestyy ja kaikki pohjatyöt tekemättä, on sitä ja tätä suunnitelmissa ja oikeasti, kun ei sitä vaan yrittäjä osaa sulkea itseään täysin vapaalle. Tämä kun on elämäntapa, ei niinkään työ.

Riviera Maison unelmia <3 




DesignKellarin remontti alkaa pikkuhiljaa käynnistyä ja siinäkin monia asioita, joissa haluaa olla mukana :) Mutta lupaan, että otan myös rennosti. Kuten nyt, sohvalla, aamukahvia nauttien ja teille kirjoitellen. Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä tutustumaan Porvoon Vanhan kaupungin putiikkeihin, sinne on jo pitkään ollut hinku, mutta ei vain ole ehtinyt. Nyt sen toteutan ja lähden sinne inspiroitumaan! Onko teillä vinkkejä käymisen arvoisista paikoista ja kaupoista? Itse en ole koskaan ennen käynyt.

Jospa tänään saisin tässä siivoilujen ja kodin laittamisen ohessa nettisivujen suunnittelut valmiiksi, niin sitten osaisin jäljellä olevat 2 päivää vain rentoutua.. Ehkä ;)

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa innostuin maalailemaan :)

Moikka!

Viime viikot tuntuu, että on menty taas niin kovaa, että vauhdissa unohtuu ainakin puolet hoidettavista asioista ;) Tuli eilen mieleen, että vielä ei ole MERVI ottanut yhteyttä arvonta voiton puitteissa, joten mikäli luet tätä Mervi, ota pian yhteyttä sähköpostilla tai laittamalla oma sähköposti kommenttikenttään. Mikäli Mervi ei ilmottaudu sunnuntaihin mennessä, menee arvonta uusiksi.

Takatalvikin näytti inhottavat kasvonsa, mä en kestä!! Niin jo koko keho huutaa kevättä ja ehti innostua oikein olan takaa ja taas saa palella peiton alla.. :( En tykkää. Ei muuta kuin sauna lämpiämään, jotta saisi itsensäkin lämpöseksi :)

Liikkeellä innostuin tänään oikein tosissaan tuunailemaan ja askartelemaan, testailemaan uusia Country French maaleja ja tekemään myyntiin uusia omia tuotteita. Ette ikinä arvaa, minkä värisiä?? No vaaleanpunaisia tietty! Mä olen ihan seonnut siihen..



Laittelen valmiita kuvia, kun saan nämä toivottavasti huomena tehtyä kokonaan valmiiksi. Tuunasin ensin yhden lipaston tällä Vanamo -sävyllä, ja siitä jäi maalia vielä yli, joten aloin maalailemaan kaikkea pientä kivaa :) Eikös muuten olekin hieno maalipurkki?? :)

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Synttärihumua..

Heippa!

Huh, nyt on juhlat juhlittu :) Mahtava ja vauhdikas päivä takana, vieraita kävi todella paljon ja sankari oli onnensa kukkuloilla! Futisteemalla yllättäen vietiin päivä läpi, kuten arvatakin saattoi. Lahjoistakin suurin osa liittyi pojan rakkaaseen harrastukseen, iso kasa futiskortteja, futisvaatteita, palloja, jne jne. Sekä muutama kiva juttu huoneeseen, mutta niistä kirjottelen myöhemmin kuvien kera :)

Upeat tarjoilut saatiin, kiitos ihanien apureiden <3 Tässä muutamia kuvia kahvipöydästä :)

Ronin kummin leipoma mansikka-valkosuklaa-juustokakku, nams! 

Aina yhtä herkullinen siskon tekemä voileipäkakku <3 



Minä rakastan juhlia ja niiden järjestämistä, joten kutsun yleensä kaikki läheiset ystävät ja sukulaiset, jolloin porukka helposti kasvaa melkoisen suureksi. Tänään taisi paikalla olla (jos oikein laskin.. ) 18 aikuista + 12 lasta! Joten, meno meidän kolmiossa oli melkoinen ;) Kaverisynttärit kuitenkin ovat vasta torstaina... Ensi vuonna täytyy hieman jaksottaa aikataulua, ettei kaikki saavu kerralla, hih! Voi kun poika olisi syntynyt kesällä, olisi niin paljon helpompaa!





Siskoni taikoi pojalle hänen toivomansa jalkapallokakun, koristeet tilattiin Ullanunelma sivuilta, hyvä valikoima kaikenlaista leipomiseen liittyvää! Mitäs tykkäätte? :)

Eilen kotiutin myös upean RM Muffins & More Cake Standin, olen jo pitkään haaveillut tästä ja nyt kun juhlat olivat tulossa, oli pakko saada se kotiin :) Pikkuhiljaa keräilen RM, vaikka olenkin itse jälleenmyyjä, haluan ansaita omat tuotteeni, joten en halua kaikkea kerralla. Tätä on odotettu ja tämän olen ansainnut!





Kaikenkaikkiaan aivan ihana päivä rakkaiden läheisten kanssa <3 Kiitos kaikille mukana olleille!

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Makkarin uusia juttuja :)

Heissan!

Niin se takatalvi sitten tuli ja tuntuu, että on enempi valkoista kuin koko talvena. Ihanan keväisen ja aurinkoisen viikon jälkeen tämä aamu tuntui ensin todella masentavalta! Mutta, en usko että tämä kauaa enää kestää, kyllä se aurinko pian tulee voittamaan tämän taistelun :)

Tänään päätinkin pitää vapaapäivän töistä ja keskittyä siivoamaan ja laittamaan kotia huomisia pojan syntymäpäiväjuhlia varten. En voi uskoa, että minun vasta niin pieni poikaseni täyttää jo 8 v. ! Vastahan hän opetteli kävelemään ja ajamaan pyörällä, vasta äsken oli vielä pienen pieni äitin rakas ja nyt jo niin iso poika <3 Aika kulkee vauhdilla.




Löysin liikkeen alakerrasta vanhan vuokralaisen jäljiltä tuon makeen jättiläisen kokoisen peilin ja ensin mietin, onko se liian iso makuuhuoneeseen, mutta ei. Se on aivan nappi! Minulta on puuttunut kokonaan kokovartalo peili ja nyt sen sitten sain, yksi päivä vaan yhtäkkiä iski tajuntaan, että tuohon se tulee! Mitäs te muut olette mieltä? Onko liian iso?

Kevättä oli eilen vielä rinnassa kun kävin kaupassa ja oli aivan pakko ostaa taas tulppaaneja, vaikka ne ei minulla olekaan koskaan kestänyt muutamaa päivää pidempään. Jospa vielä huomenna juhlien ajan kukkisi :)




Aivan ihana olo, kun koko päivän on touhunnut ja koti on siisti, on saanut jotain kivaa uutta ja kaikki alkaa olla valmista huomista varten :) Rakas siskoni on meidän perheen leipomusvastaava, joten minun siivotessa hän leipoi kakkuja, lupasi taikoa pojalle hänen toivomansa jalkapallokakun sekä koko suvun odottaman voileipäkakun! Se on aina niin herkkua :)

Päivän touhujen jälkeen käytiin saunassa ja nyt nautiskellaan illasta Voice of Finlandin tahtiin. Uunissa tuoksuu lämpimät leivät. Voisiko päivä tästä enää parantua? :)

Oikein ihanaa ja nautittavaa lauantai-iltaa myös teille kaikille siellä ruudun toisella puolella!
Toivottavasti jaksat muistaa minua pienellä kommentilla, ne on aina tämän bloggaamisen suola <3